Call of Duty
Stran 1 od 2 • Share •
Stran 1 od 2 • 1, 2 
Call of Duty
Ali igra kdo izmed vas call of duty (2,4,5,6,7)??

pawney123- Praporščak

Re: Call of Duty
Nič več, ker mi je postalo dolgočasno saj že v parih letah ni praktično nič novega razen drugih tekstur
MW3 tudi sploh ne mislim več kupit, ker bo spet isto sranje. Bom pa zato verjetno kupil BF3.

Mundas- Poročnik

Sej ni treba kupit, sej zloadaš s Partisa

PiratAndrej- Naddesetnik

PiratAndrej je napisal/a:Sej ni treba kupit, sej zloadaš s Partisa![]()
Piratebay ftw. Je pa res da zato ponavadi nemoreš igrat multiplayer - kar je v zadnjih Battlefieldih še najbolši del

0bj4ct7- Moderator

Jst igram z sošolcem dvojko ene 2,3 urce na dan, zko da če si ga wonloadaš gremo lahka skupi 

SLOwarrior- Podpolkovnik

Kaj pa če bi s sošolcem raje tisti 2 uri namenila za WoT več?

Mafionzo- Administrator

0bj4ct7 je napisal/a:PiratAndrej je napisal/a:Sej ni treba kupit, sej zloadaš s Partisa![]()
Piratebay ftw. Je pa res da zato ponavadi nemoreš igrat multiplayer - kar je v zadnjih Battlefieldih še najbolši del
Saj multiplayer je pa cel point teh špilov.

Mundas- Poročnik

Mundas je napisal/a:0bj4ct7 je napisal/a:PiratAndrej je napisal/a:Sej ni treba kupit, sej zloadaš s Partisa![]()
Saj multiplayer je pa cel point teh špilov.
Zato si bom pa BF3 in BFBC2, ko kupim laptop (na trenutnem še WoT komaj dela) dejansko kupil - to bo prvi kupljeni software v 2h letih
Je pa zato "vrednost" zlowdanih stvari kar velika, že samo Visual Studio 2010 Ultimate stane 11,899.00$

0bj4ct7- Moderator

CoD < BF in to bo vedno glede teh tekmecev. CoD je samo prazno streljanje in to je to. V BF je vsaj kaj taktike 

Hitbox skin users are worse then teamkillers!

Slohero- Administrator

pomoč
kaj moram naredit da bi mi delalo call of duty modern warfare 2

blackapple- Generalmajor

slohero kak komu, meni je call of duty bolj fajn

nejc- Spammer

blackapple je napisal/a:pomoč
Moraš imeti Steam račun in biti aktivno internetno povezavo

s1m4t0r- Brigadir

Kar se tiče CoD vs. Bf morte razumet, da sta narejene resda na enakem principu, ampak po igralnosti pa sta si zlo različne (uzel bom jasno trenutna primera MW3 in Bf3).
Modern Warfare 3 je v primerjavi z BF3 zelo bolj energična in hitreje se odvijajoča, poteka zelo hitro in se tudi konča zelo hitro. Kod taka se mi zdi čist uredu, resda da sm razočaran nad izboljšavo grafike, ker se ni od dvojke spremenila za nič. Nasplošno je pa zlo zabavna kampanja, multiplayer pa je tut zlo užiten. Res je tukej opazimo v večini bolj sprint and shoot tehniko.
Battlefield pa je v primejavi z MW3 bolj easy-going, kar pomeni bolj taktičen in precizen, za igranje je potrebna taktika, ki je skoraj vedno različna in zato tudi bol zahtevna. Igre trajajo lahko tut do 40 min. v MW3 pa je rekord, se mi zdi 1min, 34 sekund. Če boš v tej igri teku naravnost, boš umrl preden lahko rečeš "keks" in te zato igra "prisili"k večjemu planiranju premikov.
Obe igre sta kr vredu, obe imata en kup napak, npr. pr MW3 je 75% nekih naspidiranih britanskih in ameriških 13 letnih frocov, ki se derejo v mikrofone in nimajo pojma o igri, oz. večina ljudi al teče k en kup norcov, al ga pa za kempajo in pridobivajo za kill-streake. Pr BF3 pa se lahko znajde neka random ekipa mortar-buddy ijev, ki kempajo in uničujejo bistvo igre za vse druge v serverju, s tem da lagg kdaj tut postane neznosen. Velik problem so tut random problemi s serverji češ "something went wrong, dissconected itd."
Meni je od obeh precej bolj ušeč battlefield 3, ker postreže z neko bl zanimivo stratežko igro, ki mi je precej bolj zanimiva, ponuja tut večje razlike v igranju, predvsem pa se kaže z vozili, ki jih Activison ne pozna. razumem velik ljudi, k npr. pridejo iz službe in pač hočjo igrt eno al pa dve 5-10 min. igre za zabavo in se jim ne da preveč volje porablat. Ampak je battlefield tut postregu s totalnim razčefukom okolice (res je da se bajt tolk ne da več zjebat kot v bc2), pa tut z grafiko pa itak mi ni treba zgublat besed.
Tko da kokr je Slo hero reku
MODERN WARFARE 3 < BATTLEFIELD 3 (usaj zame)
Modern Warfare 3 je v primerjavi z BF3 zelo bolj energična in hitreje se odvijajoča, poteka zelo hitro in se tudi konča zelo hitro. Kod taka se mi zdi čist uredu, resda da sm razočaran nad izboljšavo grafike, ker se ni od dvojke spremenila za nič. Nasplošno je pa zlo zabavna kampanja, multiplayer pa je tut zlo užiten. Res je tukej opazimo v večini bolj sprint and shoot tehniko.
Battlefield pa je v primejavi z MW3 bolj easy-going, kar pomeni bolj taktičen in precizen, za igranje je potrebna taktika, ki je skoraj vedno različna in zato tudi bol zahtevna. Igre trajajo lahko tut do 40 min. v MW3 pa je rekord, se mi zdi 1min, 34 sekund. Če boš v tej igri teku naravnost, boš umrl preden lahko rečeš "keks" in te zato igra "prisili"k večjemu planiranju premikov.
Obe igre sta kr vredu, obe imata en kup napak, npr. pr MW3 je 75% nekih naspidiranih britanskih in ameriških 13 letnih frocov, ki se derejo v mikrofone in nimajo pojma o igri, oz. večina ljudi al teče k en kup norcov, al ga pa za kempajo in pridobivajo za kill-streake. Pr BF3 pa se lahko znajde neka random ekipa mortar-buddy ijev, ki kempajo in uničujejo bistvo igre za vse druge v serverju, s tem da lagg kdaj tut postane neznosen. Velik problem so tut random problemi s serverji češ "something went wrong, dissconected itd."
Meni je od obeh precej bolj ušeč battlefield 3, ker postreže z neko bl zanimivo stratežko igro, ki mi je precej bolj zanimiva, ponuja tut večje razlike v igranju, predvsem pa se kaže z vozili, ki jih Activison ne pozna. razumem velik ljudi, k npr. pridejo iz službe in pač hočjo igrt eno al pa dve 5-10 min. igre za zabavo in se jim ne da preveč volje porablat. Ampak je battlefield tut postregu s totalnim razčefukom okolice (res je da se bajt tolk ne da več zjebat kot v bc2), pa tut z grafiko pa itak mi ni treba zgublat besed.

SLOwarrior- Podpolkovnik

s1m4t0r
internet tako ali tako imam
steam pa mam tud vedno odprt
internet tako ali tako imam
steam pa mam tud vedno odprt

blackapple- Generalmajor

SLOwarrior je napisal/a:Kar se tiče CoD vs. Bf morte razumet, da sta narejene resda na enakem principu, ampak po igralnosti pa sta si zlo različne (uzel bom jasno trenutna primera MW3 in Bf3).
Ali je na WOT kaj drugače ?

CrniAngeo- Štabni Vodnik

Kak to misliš da je rekord 1minuta 34sek kaj si nor XD če maš time limit 10 minut (deatmatch) ground war pa traja tud po pol ure lahko. Pa za cod mw3 morm rečt da je zelo zabavna pa napsploh so mi cod igre všeč. Fajn je kr se vse dogaja hitro kr pri bf bad company 2 ko sem igral so bli tud geeki ko na black opsu samo da si na black opsu bil skoro takoj nazaj sredi dogajanja v bf pa so bli tud geeki pa si tud skoro takoj umrl če si bil začetnik s tem da si mogo hodit po minuto dve da si sploh našoi nekoga če ni blo vozil pol pa te je včasih tak prej ubil pol pa respwan ttime tak da mi je bil cod bolj všeč, za bf 3 pa nwm samo ga bom vretno tud kupo si enkrat 

nejc- Spammer

Ja no jst sm rd sniper pa tko behind enemy lines zato mam velik raj BF.
Pol sm pa itak na to tok navajn da mi COD sploh ne odgovarja, najbrž najbl to da ni nobenga recoila sploh.
Pol sm pa itak na to tok navajn da mi COD sploh ne odgovarja, najbrž najbl to da ni nobenga recoila sploh.

SloRules- Višji Praporščak

mene pa glih recoil moti pri bf jebote kot da babe strelajo s puškami je pri cod mw3 mi nekak bolj recoil štima kr ni tak ful vlki samo je pa pri bf pa puška tak skače čudno da škoda besed
se pa strinjam da je bf bolši za sniperje kr zaj v mw 3 ni nobene mape za njih vse je malo mw2 je vsaj mel tisto neko odprto ko je pislao zravn ideal for snipers
se pa strinjam da je bf bolši za sniperje kr zaj v mw 3 ni nobene mape za njih vse je malo mw2 je vsaj mel tisto neko odprto ko je pislao zravn ideal for snipers

nejc- Spammer

Kako bi jaz vas rad videl v resničnem življenju jurišno puško.

s1m4t0r- Brigadir

@blackapple
Igro moraš imeti kupljeno original za igranje MultiPlayer oz. googlaj AlterIW!
@nejc
Res je da je limit 10 min ampak to je časovni limit da igra ne traja v neskočnost, naštima se ponavadi tudi score limit in nekdo je očitno v 1 minuti in pol dosegel score limit in igra se je zaključila.
Glede recoila, meni se ravno v CoD ne zdi resnično, recimo šprintaš in zagledaš enga in ga ustreliš s tumperjem al kaj je ono za granate, v RL bi te vrglo na rit da ti nebi blo nč jasno.......In seveda recimo duble guni ipd......Če imaš možnost vzami v roke kdaj na strelišču pištolo in boš videl da že 9mm rukne nekaj malega oz. kaki podobni kalibri, kaj šele potem avtomatske ipd...
@s1mat0r
To se nažalost nebo zgodilo ker je v sloveniji A kategorija prepovedana (nažalost) tja pa spadaju avtomatske puške
(Sem si prebral zakonik RS glede orožja in orožnih listov)
Igro moraš imeti kupljeno original za igranje MultiPlayer oz. googlaj AlterIW!
@nejc
Res je da je limit 10 min ampak to je časovni limit da igra ne traja v neskočnost, naštima se ponavadi tudi score limit in nekdo je očitno v 1 minuti in pol dosegel score limit in igra se je zaključila.
Glede recoila, meni se ravno v CoD ne zdi resnično, recimo šprintaš in zagledaš enga in ga ustreliš s tumperjem al kaj je ono za granate, v RL bi te vrglo na rit da ti nebi blo nč jasno.......In seveda recimo duble guni ipd......Če imaš možnost vzami v roke kdaj na strelišču pištolo in boš videl da že 9mm rukne nekaj malega oz. kaki podobni kalibri, kaj šele potem avtomatske ipd...
@s1mat0r
To se nažalost nebo zgodilo ker je v sloveniji A kategorija prepovedana (nažalost) tja pa spadaju avtomatske puške

(Sem si prebral zakonik RS glede orožja in orožnih listov)

Mafionzo- Administrator

Stran 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Call of Duty 7 Black Ops Title Update 5
» Call Of Duty 2 single player cheats
» VAT, REGISTRATION , STAMP DUTY AND OTHER CHARGES TO BE NOT ELIGIBLE FOR BANK LOAN - as per new RBI directive
» You should never call 911 if.........
» Roll Call
» Call Of Duty 2 single player cheats
» VAT, REGISTRATION , STAMP DUTY AND OTHER CHARGES TO BE NOT ELIGIBLE FOR BANK LOAN - as per new RBI directive
» You should never call 911 if.........
» Roll Call
Stran 1 od 2